streda 25. decembra 2013

Vianočný zraz v Bratislave

Aj keď to vyzeralo že zraz ani nebude, nakoniec sa nám s minimom organizácie podarilo stretnúť v sobotu 21. decembra v celkom milom počte. (Ja, Dada, Nexus, Salome a jej kamarátka a neskôr sa pripojili aj Kitty a Baška). Pôvodne sme chceli ísť pozrieť Dobrý trh v starej tržnici, ale bolo tam tak veľa ľudí, že by sme so spodničkami nemali šancu prejsť. Tak sme klasicky skončili v GreenTree, trochu sa prešli po meste (do Lacných kníh :D) a na "obed" do FlagShipu. 


Zladila som sa tak vianočne, čelenka je vyrobená s plastovej vianočnej ruže kúpenej v IKEI.



























Vianočná výzdoba v GreeTree. 


***

Súčasťou zrazu bola aj "vianočná víla". Každý priniesol nejakú naozaj že drobnosť, pretože tak trochu nikto nič nestíhal :D. A kto nedoniesol nič, kreatívne sa zachránil origami-päťeurovkou. (Ja som doniesla Willy Wonka čokoládu čo mi ešte z Anglicka zostala, bohužiaľ som nestihla nič vyrobiť). O darčeky sa potom losovalo. Takisto sme si vymenili balíčky v trojici, s Dadou a Baškou. Súčasťou môjho darčeka pre Bašku bol aj poník- prívesok na kľúče, z ktorého sa stal veľký hit a išli sme si všetci jedného kúpiť pretože svieti a bliká keď vám zvoní mobil! 




Od Bašky som dostala Narwhal mašľu a druhú s Krakenom mi priniesla víla :)


A od Dady krásny balíček z mašličkou, brošňami, sladkosťami a trblietavý sprchový gél s jednorožcom!

***

Ďakujem všetkým za milý zraz, snáď si to čoskoro zopakujeme! :)

Headdress: handmade, blúzka: Metamorphose, sukňa: Rabbit Heart, topánky: Bodyline. 

5 komentárov:

  1. Všem Vám to slušelo a ta sukně od RH je skvělá :-) A dárečky jsou moc hezké :-)
    Time For Tea And Cupcakes

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tá čelenka je sladká a sukňa úžasná, závidím :3 A Salome je ako vždy dokonalá! Len sa mi nepáčia tie umelé riasy čo máš :/ Nejaké hustejšie by ti pristali viac, alebo trsy

    OdpovedaťOdstrániť