štvrtok 15. augusta 2013

Lolity stanujú na klobúkovom festivale.

Hudba, stany, teplo, búrka, seno, papučky, bosé nohy na tráve, vegánske fašírky, hviezdy, skoky z veže, bacardi z kolou a limetkou, osamelý ITčkár čo zbieral ľudí, horúce ružové víno, bodkované poháriky, ľudia z rozprávok, bubliny a balóny, najhoršie je postaviť sa z tuli-vaku, kapucne majú anonymné srnky, veľa popcornu, ružová cukrová vata od sladučkej ovečky, hrozno, fialová je farba leta, ak chceš nájsť domou - nasleduj mašľu. ♥ GRAPE 2013




Dresscode bol vidiek! Klobúky povinné, sedelo sa na sene. Seno síce počas búrky zmoklo, ale aj tak sa sedelo na sene! :D









Ľudia hrali "futbal" v obrovských nafukovacích bublinách. Výhra-8eurový kredit. Taká nejaká konštrukcia by sa celkom hodila pod sukňu! Revolúcia - nafukovacia spodnička! (extrémne vhodná na cestovanie) 







Nasleduj mašľu! Dovedie ťa domou. Tentokrát náš stan našla bez problémov aj Baška, a to už je čo povedať.  Takže prvé prvé pravidlo lolita stanovania- mašľa na stan!




*******

 Na festivaloch sa skvelo nakupuje. Nádherné náušnice od PupaArt a kapucňo/šál - CityFolklore.
Je to šialene praktické, recyklované (vyrobené z látok zo sekáču) a so srnkovou potlačou. Asi si zaobstarám ešte aspoň jeden hrubší, na zimu.






Ďakujem Baške za skvelú festivalovú spoločnosť! Fotky z guľatým okrajom fotila slečna Maťa Malčúchová a sú z FB stránky festivalu GRAPE. 

5 komentárov:

  1. jaký originální stan....snad jste o mašli nepřišly. Ty naušničky jsou moc pěkné :). Recy-věci mě momentálně také uchvacují...člověk by nevěřil jak hezké kousky jdou z nich vyrobit :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nie mašľa zostala až dokonca,aj búrku prežila! :)

      Odstrániť
    2. Špeciálne vyrobená aby sme našli náš stan za každého počasia :D

      Odstrániť