nedeľa 22. apríla 2012

Deň 2. 10 vecí ktoré v lolite miluješ




1. Ten pocit keď idem po ulici a všetci sa na mňa pozerajú . Že niesom ako všetci ostatný. Som odlišná. A pre mňa dokonalá princezná :)

2. Highwaistové sukne a korzety! 

3. Meet upy. Je úžasné keď nás je zrazu viac a máme spoločnú nie len tému na rozhovor. Po celom dni strávených z dievčatami, keď meet up skončí a ja idem domou, pozerám sa okolo seba  si vždy všimnem hrozné veci. Tá žena mám nohavice! A kam sa podeli všetky krajky?! A mašle? 

4. Jendnoznačne klobúky. Mini top hats, cylindre, slamáčiky, barety and every other! Gonna catch them all!

5. Podkolineky. Raz budem mať z každej značky aspoň jeden pár :3

6. Mašle. Mašličky. Mašličôčky. Mašliská. HeadEatingBows. 

7. Loli činnosti. Vyšívanie, štrikovanie, háčkovanie, hranie šachov, pitie čaju z porcelánových šálok, prechádzky parkom, pečenie.....

8. Baroko a Rokoko. Veľmi inšpirujúce. Tak ako klasická hudba.

9. IKEA lolita. každý vie že v Ikei majú najlacnejšie látky. Tak prečo si z nich neušiť sukňu? alebo Bloomers? A prečo nie spodničku? Nemajú vhodnú farbu a materiál? Nevadí! Výber povlečenia na postel majú dostatočný! Či už obliečky na vankúše a periny, plachty alebo deky a komu je málo aj záclony a závesy!

10. Milujem lolitu ako takú. Ten pocit keď si ju oblečiem a zrazu si pripadám krásna :) 

3 komentáre:

  1. Aj ja milujem IKEA lolitu! <3 Teda, až tak akčne zatiaľ ešte nešijem lolitu s IKEA látkami, ale oceňujem loli výlety do IKEA, princezsky a kupovanie postelí a tak podobne :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ta IKEA je dobrý nápad XD

    OdpovedaťOdstrániť