nedeľa 23. februára 2014

Zachráň svoje vlasy II. - Etude House (Silk Scarf hair mask)

Prisahám, nekúpila som si to iba kvôli tomu peknému obalu! (Tentokrát teda o maske na vlasy Etude House Silk Scarf). 
Kúpila som si ju už celkom dávno, ale až teraz som sa reálne dostal k tomu ju vyskúšať. Stála 3 doláre, čo sú momentálne nejaké 2 eurá +poštovné zdarma, milujem ebay. 



Prvé čo ma prekvapilo bola samotná veľkosť, čakala som niečo ako väčšiu vzorku, alebo čo. Balenie bolo ale naozaj dosť veľké, aj keď väčšiu časť zaberala čiapka. Samotnej masky tam nebolo zas tak úplne málo, mám pocit, že akurát na moje vlasy po ramená. (Takže niekomu kto má extra dlhé by to bolo asi málo). 



Obal zozadu. Návod na použitie v angličtine naozaj príjemne prekvapil, aj keď hlavnú pointu by som aj z obrázkov asi pochopila.




Na šampónom umyté vlhké vlasy na nanesie maska, zakryje sa to priloženou čiapkou. (Keď som ju vybalila, prekvapilo ma aká je "slizká", až neskôr som so dočítala že aj ona má v sebe niečo obsahovať, takže celé je to ako keby dvojzložkové). Cez to ešte prehodíme uterák a počkáme 10-15 minút. Potom opláchneme a hotovo :).


Bezprostredný pocit po použití bol naozaj príjemný, vlasy boli jemné a dobre sa rozčesávali (niečo s čím mám ja vždy problém). Nedúfam, že by to vydržalo nejako extra dlho, ale aj tak si túto masku ešte niekedy kúpim.


Výhody:
- pekný obal
- dobrá cena
- výsledok je asi rovnaký ako po väčšine masiek na vlasy



Nevýhody:
- vôňa je skôr neutrálna, vôbec nie výrazná, ale nie nepríjemná
- aj keď som z výsledkom spokojná, nemôžem povedať že je to zázračný prípravok ktorý vyriešil všetky moje vlasové problémy (ok, ani som to nečakala, ale aj tak asi ako každá z vás naivne dúfam, že raz niečo také objavím)


Celkové hodnotenie: 4/5  :)

5 komentárov:

  1. Odpovede
    1. Ja mám takú úchylku na pekné obaly a potom to dopadne takto, kupujem aj kozmetiku podľa obalu! :D

      Odstrániť
  2. Ten obal je moc roztomilý, ale bohužel nejsem trpělivý typ na masky na vlasy, kde se má 10 minut čekat. Já vydržím tak 2-3 minuty :D

    Time For Tea And Cupcakes

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som ju mala práve na hlave asi aj 20 minút :D Vždy začnem popritom niečo robiť, čítať a aj si zabudnem strážiť čas :D

      Odstrániť
  3. Uz dlouho po ni pokukuju, ale zatim jsem se nedokopala k tomu ji objednat... A vysledek je asi takovy prumer, coz zase za 2 eura neni moc... :/

    OdpovedaťOdstrániť