štvrtok 17. októbra 2013

Innocent World Tea Paty ♥ (picture heavy)

Nebudem písať o tom ako bolo, (všetko bolo proste perfektné! a bolo úžasne!) ale skôr o tom čo sa dialo. Predstavujem vám teda report z IW tea party v časovej chronológii.

08:00 - Vstávam. Češem, maľujem a obliekam sa. Takto záležať som si nedala už poriadne dlho. Najdlhšie zo všetkého trvá samozrejme nasadiť si šošovky, ale už sme si zvykli.

11:30 - Opúšťam internát na stretnutie s Baškou, ktorá vybavila odvoz autom. Žehnám tej žene! Čakám najprv pri centráli, potom hľadám Blumentálsky kostol. Z nudy si fotím kabelku.


13:00 - Vstup pre VIP lístky a privítanie zo šampanským. My sme niekde pri Hainburgu. 

13:45 - Kupujeme v Hoferi konzervy pre psou a čokoládové cukríky.

14:00 - Vstup pre normálne lístky. My sme pred Viedňou a zisťujeme že nevieme ani len názov ulice. (Týmto ďakujem Dade a Madame Muffin za spoluprácu pri navigácii) 

14:30 - Začína bufet, my konečne nachádzame hotel Stefanie. 


14:40 - Vchádzame dnu. Pri vstupe dostávame darčekovú tašku z letáčikmi, nálepkami a IW nadkolienkami ♥ (niektoré letáčiky sú také pekné že si ich asi polepím po stene na intráku, aj tak mám ešte veľa voľných stien)









15:00 - IW fashion show. IW predstavilo niekoľko úplne nových kúskov a ja som zistila že k svojmu životu proste potrebujme hnedý lolita kabát (najlepšie z baretkou) 






15:30 - Obzeráme sa po stánkoch a do toho nám hrá kapela Lolita Komplex. Neodolala som, musela som si od IW kúpiť aspoň brošňu. A v jednom stánku strašne rozkošné cookie-zrkadielko. 















16:00 Q&A s Yumi Fujiwara (designérka Innocent World). Pre jazykovo zdatných prepis rozhovoru v nemčine. Vedľa nás sedela strašne milá slečna z Nemecka, mali s Baškou rovnaký print. Ten bol zjavne populárny, našli sme až 4 slečny čo ho mali na šatách.











 17:00 - Tombola, na ktorú sa nám už bohužiaľ neušli lístky. Strašne milá slečna z Nemecka čo sedela vedľa nás vyhrala šaty. Posedávame, pokecávame, fotíme sa zo strašne milou slečnou Lunee-chan. Zoznámili ma so slečnou, s ktorou práve plánujeme lolita návštevy viedenských galérii.




18:00 - Vyhlásenie súťaží, koniec Tea party. Z ľavej strany druhé miesto, prvé miesto, Yumi Fujiwara a tretie miesto v súťaži o najlepšie oblečenú slečnu. Záverečná spoločná fotka. Doteraz neverím že sme sa na ňu všetky zmestili. 




18:30 Všetci pomaly odchádzajú. Ulovili sme slečnu ktorá nám pomôže sa dostať na Mariahilfestrasse. V metre neodoláme pokušeniu a tri lolity sa napcháme do fotobúdky navrhnutú pre jedného civilistu. 




20:15 - Prichádzame do Bratislavy. Nemôžem uveriť že už je koniec. Celý deň bol proste skvelý, všetky slečny boli strašne krásne. Zmoknem na ceste na internát. Z IW igelitky je zrazu dáždnik. Ďakujem všetkým rakúskym slečnám za zorganizovanie tejto úžasnej akcie, Baške za skvelú spoločnosť a šťastene za to že sa mi podarilo zohnať lístky ♥

Väčšina fotiek je mojich, iné fotila Baška prípadne mefotografie.com


8 komentárov:

  1. Óóó, krásny report, bol to až zážitok čítať (aj keď samotná tea party musel byť ešte väčší zážitok)! :)

    Dada / trojveršie.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ďakujem :) Bol! Sa stretneme v IKEI a porozprávam ti :)

      Odstrániť
  2. Aww, you bought one of my Cookie mirrors <3 Thanks a lot for purchasing ^^

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Velmi děkuji za fotky detailů "uvítací" tašky s dárečky. Má dychtivá dušička se to jinde nedočetla nebo tak dobře neviděla :) Barety teď nějak frčí. Taky bych jeden chtěla, ale nejprve si koupím jeden vojenský přes Rein :D.Mimoto ty fotky z fotobudky jsou pěkně střelené :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som tiež zháňala fotky uvítacích balíčkov, chcela som vedieť čo podostávali ostatné slečny :D
      Ja som sa strašne namotala na barety, práve som si z ebay objednala 4 farby a idem ich dorábať :D

      Odstrániť
  4. Aww, vypadá to dokonale od jídla, přes lolití osazenstvo až po přehlídku a dárkovou tašku! <3

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tolik rozkošných věcí jste dostali? Wow! ^^
    Moc ti to na fotkách sluší a ta fotobudková je prostě geniální :D

    OdpovedaťOdstrániť