sobota 12. novembra 2011

Konečne raz znovu...Či?

Po dlhom nátlaku zo strany mojich priateľov (áno myslím Vás BarborkaDada) som sa rozhodla znovu rozbehnúť blog... Sláva mi! :)

    Na začiatok by sa možno parilo niečo málo o mne. Volám sa Sysa, mám 17 a som užCelkomDlhoZačínajúca lolitka z Považskej ale v podstate z Bratislavy. Študujem (prekvapivo celkom úspešne xD) na Škole úžitkového výtvarníctva Josefa Vydru v Bratislave, odbor propagačná grafika a na počudovanie ma to po vyše roku ešte stále baví :) 

    O lolita módu sa zaujímam už celkom dlho a aktívnejšie som ju začala nosiť tak asi rok dozadu. Večina môjho šatníka je tvorená handmade vecami, prípadne Bodyline. A moja jediná brand vec: Inocent World podkolienky!(Meta ist just comming!) :D Áno mám úchylku na podkolienky a plne si to uvedomujem....Môj "lolita sen" je že raz budem mať z každej značky aspom jeden pár!   

    Nosím zvyčajne takú zmes Gothic, Classic, a možno trošku Bittersweet lolity  ale z princípu sa nebránim ničomu :) akurát ružovú na mne moc nenájdete mám voči nej určitý rešpekt :D K mojím obľúbeným značkám patrí Alice and the pirates, Inocent World a Victorian Maiden.

    Nejaké vyššie ciele tento blog nemá takže ich ani nehľadajte....Ale tým že si často sama šijem, veľa ľudí si odomňa pýta "strihy". Dopredu upozorňujem že žiadne nemám- vymýšľam si za pochodu :) Ale rozhodla som sa že spravím aspom pár jednoduchých "postupov" alebo niečo podobné inak my asi nikdy nedajú pokoj :D Niesom vyštudovaná krajčírka ani nič podobné to dopredu upozorňujem! Iba trošku kreatívneší jedinec s láskou k tejto móde ktorý sa nevzdáva ani keď si prešije prsty :)

To by myslím na úvod možno aj stačilo:)
Take care and wear bows ~.^

9 komentárov:

  1. Ako aktívna bude sa uvidí xD každopádne ďakujem :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Zatiaľ to vyzerá na parádnu a sľubnú aktivitu, náhodou :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Hej a dúfajme že to tak aj vydrží :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. jejkyyyy! uplne perfektné ^o^ tešim sa na tvoje ďalšie články a držím všetky svoje palce!

    OdpovedaťOdstrániť
  5. ďakujem Baška ^^ Bude to síce mierne adrenalínové lebo notebook zase štrajkuje ale budem sa snažiť :) a musíme LTD rozbehnúť nech máme o čom písať :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Notebook nesmie štrajkovať!! Odkáž mu že to zakazujem xD a LTD by sa už akože vcelku patrilo, len keď Barborka je silno vyťažený človek a je rada že je rada..ale už som si ako tak upravila smeny v roboťe, tak uvidím tento týždeň ako to bude fungovať ^^ btw. na Otakon prespávaš u mňa nie? ^^

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Hej no nepomohlo je úplne tuhý......:(
    ánooo anoooo LTD musíme vymyslieť niaku vec čo budeme kreatívne tvoriť :)
    hmm ak pôjde tak asi áno ak by ti nevadilo :) a inak ako z tou prehliadkou či čo ? vymeslelo sa to alebo sa to necháva tak?

    OdpovedaťOdstrániť